Șefii de promoție ai liceelor din municipiul Satu Mare, premiați de femeile social-democrate

psd1

psd2

psd3

18 elevi, șefi de promoție ai liceelor din municipiul, reședință de județ au fost premiați azi, 11 iunie, de către conducerile Organizațiilor Județene și Municipale de Femei a PSD Satu Mare. Cadourile au constat în hard-uri de memorie externă portabile, la care s-a adăugat și câte o diplomă.

„Este pentru prima dată când ne adresăm elevilor liceeni și sperăm ca în fiecare an, să venim cu un aport din partea noastră pentru ei, apreciindu-le rezultatele bune obținute la învățătură în cei patru ani de liceu”, a declarat președintele Organizaţiei Municipale a Femeilor social-democrate Satu Mare, consilierul local, Manuela Rogoz.

În luarea de cuvânt, președintele Organizației Județene de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare, a declarat că ”intenția noastră a fost de a încuraja tinerii din județul Satu Mare, care reprezintă viitorul întregii noastre nații, să vină alături de noi cu ideile lor, cu propunerile de proiecte pentru viitor. Generația tânără cunoaște nevoile celor tineri și are puterea mult mai mare de a privi spre viitor. Ne punem toată încrederea în dumneavoastră, vă felicit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.