O firmă din Tășnad, în TOP-ul celor mai profitabile afaceri din agricultură

Cornfield
Cornfield

SC Promat Comimpex SRL din Tășnad este în „TOP 15” al celor mai profitabile companii din domeniul agricol. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului pe baza situațiilor financiare depuse de societăți până pe data de 2 iunie 2015, pentru anul 2014, firma din Tășnad a înregistrat o cifră de afaceri de 267.418.834 lei.

Astfel, SC Promat Comimpex SRL ocupă locul VII în topul celor mai profitabile firme care își desfășoară activitatea în domeniul agricol. Conform acelorași surse, topul este condus de SC Agro-Chirnogi SA din Călărași, cu o cifră de afaceri de 709.862.468 lei.

SC Promat Comimpex SRL cu sediul în Tășnad a fost înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate (la data înființării) comerțul cu piese de schimb pentru mașini agricole, debutând cu doi angajați.

Din anul 2000 societatea și-a lărgit sfera de activitate în domeniul agricol, și anume: comercializarea de îngrășăminte chimice, semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță, grâu; pesticide-erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, fertilizanți foliari și regulatori de creștere, tratament sămânță, adjuvanți, insecticide de uz veterinar. În prezent, societatea comercială are un număr de 47 de angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.