Doi sătmăreni răniți într-un accident pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare (Foto&Video)

accident1

accident2

Autoutilitara implicată în accidentul de miercuri (10 iunie) după-amiază ce a avut loc pe Drumul Național ce leagă Baia Mare de Satu Mare, în localitatea Cicârlău, a fost condusă de un tânăr de 25 de ani din Satu Mare. În mașina acestuia se afla și un alt sătmărean, în vârstă de 20 de ani. Cei doi tineri au suferit leziuni ușoare.

Șoferul atoturismului în matriculat în județul Suceava a suferit răni mai grave. Este vorba despre un bărbat de 54 de ani din Seini.

O mașină înmatriculată în județul Suceava a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară care circula din sens opus, condusă regulamentar de un tânăr de 25 de ani din Satu Mare. În urma impactului trei persoane au suferit leziuni, la fața locului deplasându-se și un echipaj de la descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Poliție.

Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș „în jurul orei 16.00, un bărbat de 54 de ani din Seini a condus un autoturism pe DN 1C din localitatea Cicârlău. A pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un tânăr de 25 de ani din municipiul Satu Mare. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului de 54 de ani şi rănirea uşoară a celuilalt şofer şi a unui pasager în autoutilitară, un tânăr de 20 de ani din Satu Mare. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Sursa Foto&Video: www.actualmm.ro

Un Comentariu la "Doi sătmăreni răniți într-un accident pe DN 1C Baia Mare-Satu Mare (Foto&Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.