Deputatul Ovidiu Silaghi, la Întâlnirea Comitetului Executiv al Internaţionalei Liberale

Ovidiu Silaghi

Vicepreședintele Partidului Liberal Reformator, deputatul Ovidiu Silaghi, va participa în calitate de reprezentant al României, în perioada 12-14 iunie, la cea de a 194-a Întâlnire a Comitetului Executiv al Internaționalei Liberale, eveniment ce va avea loc la Zurich, Elveția.

Evenimentul va fi găzduit de Partidul Liberal elvețian FDP/PLR și Neue Zürcher Zeitung. Tema celei de-a 194-a întâlniri a Comitetului Executiv și a Simpozionului „Liberalismul – Viziuni pentru viitorul nostru”, organizat cu acest prilej, face parte din concluziile trasate după un an de reflecție asupra liberalismului din secolul 21.

Printre subiectele ce vor fi abordate în cadrul întâlnirilor se numără: „Democrația sub presiune: liberalism versus conservatorism”, „Migrație și provocări liberale”, „Acordul de liber schimb UE-SUA și implicațiile sale pentru țările terțe”, „Indiferență socială versus bun simț liberal”, „Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – crearea și păstrarea bogăției pentru generațiile viitoare”, „Libertate și responsabilitate în era digitală”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.