Școala de sport din cadrul Liceului Teoretic Carei a primit un microbuz nou

1

2

3

4 (1)

5

7

Școala de sport ce funcționează în cadrul Liceului Teoretic din Carei, a primit un microbuz nou-nouţ. Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice a onorat o solicitare mai veche a liceului.

Este vorba despre un microbuz Ford Tranzit, full options, cu o capacitate de 16+1 locuri, în valoare de 112.250,55 lei. Pe lângă unitatea de învăţământ din Carei, de un asemenea microbuz a mai beneficiat o şcoală din municipiul Satu Mare.

Microbuzul a fost adus recent de la Bucureşti. Liceul Teoretic mai trebuie să găsească un şofer cu permis de categorie adecvată, să asigure întreţinerea microbuzului, respectiv să se stabilească activităţile pentru care poate fi folosit autovehicolul. Liceul Teoretic trebuie să trimită anual un raport către Ministerul Dezvoltării, în care să enumere activităţile pentru care a fost folosit microbuzul, pe care trebuie să fie inscripţionat timp de cinci ani numele ministerului.

La înmânarea cheilor autovehicolului, primarul Eugen Kovacs a declarat că, în opinia sa, microbuzul a fost primit de cea mai potrivită unitate şcolară, care îl va utiliza în mod corespunzător. Juniorii şcolii sportive participă la numeroase competiţii judeţene sau în afara judeţului, astfel că vor avea ocazia să folosească autovehicolul. Este important de reţinut faptul că nu este vorba de un microbuz şcolar galben, astfel că acesta nu poate fi folosit pentru transportul elevilor la şcoală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.