Agresorul barmanei din centrul Sătmarului, dus la audieri (Foto)

talhar3

talhar4

talhar5

Ștefan Silaghi, bărbatul care a bătut și tâlhărit o barmană în plin centrul municipiului Satu Mare a fost dus azi, 14 mai, la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ștefan Silaghi este din Ardud. Bărbatul a mai fost condamnat pentru furt calificat. Silaghi a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Satu Mare în toamna anului 2013, după ce a ispășit 2 ani din cei 4 ani și 7 luni la care a fost condamnat.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore miercuri (13 mai) după-amiază.

Vă reamintim că, în noaptea de luni, 11, spre marți, 12 mai, în jurul orei 02.30, Ștefan Silaghi a agresat o barmană și a târât-o de păr câteva zeci de metri, încercând să o ducă pe malul Someșului. În cele din urmă, acesta a fost speriat de un trecător, însă înainte de a fugi a reușit să smulgă un inel de pe degetul victimei.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost reținut de către polițiști.

Detalii cu privire la acest caz puteți citi accesând următorul link:http://www.satmareanul.net/2015/05/13/barmana-batuta-si-talharita-in-centrul-satmarului-politistii-au-retinut-un-suspect/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.