Barmană bătută şi tâlhărită în centrul Sătmarului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

barmana

Barmana unui local din centrul municipiului Satu Mare, Cristina M., o tânără de 18 ani, a trecut prin clipe de coşmar după ce un bărbat a bătut-o şi a încercat să o ducă pe malul Someşului. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de luni, 11, spre marţi 12 mai, în jurul orei 02.30, în apropierea locului în care anul trecut a fost ucisă actriţa Teatrului de Nord, Gabriela Dorgai.

Azi (13 mai) după-amiază, poliţiştii au dat de urmele agresorului, Ştefan S. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu cerere de arestare preventivă. Poliţiştii spun că acesta nu este la prima încălcare a legii.

Potrivit anchetatorilor bărbatul şi-a făcut un plan de acţiune. Acesta a intrat în local cu puţin înainte de ora închiderii şi a stat aproximativ 30 de minute pentru a se asigura că nu mai este niciun client. Agresorul l-a lovit mai întâi pe prietenul barmanei, iar apoi a prins-o pe tânără de păr şi a târât-o afară din local, spre digul Someşului. Încercând să scape, victima s-a prins de balustrada scării ce duce pe dig, moment în care agresorul a început să o lovească.

Norocul barmanei a fost că prin zonă a trecut un bărbat care l-a speriat pe agresor. Totuşi, acesta a reuşit să smulgă un inel de pe degetul victimei, după care a fugit.
Prietenul barmanei a reuşit în cele din urmă să o sune pe patroana localului care a ajuns în câteva minute la faţa locului.

„La data de 12 mai 2015, ora 02.30 poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 18 ani, care era angajată la un local situat în centrul municipiului Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată şi ea şi amicul ei, de către o persoană de sex masculin necunoscută. Tinerei i-au fost sustrase prin violenţă bijuterii, iar imediat după comiterea faptei agresorul a fugit.
Poliţiştii au intrat imediat în alertă şi au desfăşurat activităţi specifice de identificare a persoanei care ar fi comis fapta. Munca lor a dat roade în cursul după-amiezii de azi, când au identificat un bărbat bănuit de comiterea aspectelor reclamate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ştefan S. ar fi intrat în local ca şi client şi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar înainte ca tânăra să închidă localul, Ştefan S. l-ar fi agresat pe Alexandru M., care era un cunoscut al tinerei şi care se afla în local, apoi ar fi prins-o pe tânără de păr şi ar fi dus-o pe o distanţă de câţiva zeci de metri, pe stradă, iar apoi prin violenţă i-ar fi sustras un inel pe care Cristina M. îl purta.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează a fi prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun în acest caz. El nu se află la prima încălcare a legii. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată într-un comunicat de presă transmis în această seară (azi, 13 mai) de către purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

Un Comentariu la "Barmană bătută şi tâlhărită în centrul Sătmarului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti"

  1. Pingback: Agresorul barmanei din centrul Sătmarului, dus la audieri (Foto) | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.