Medicamentul tibetan care îți vindecă organismul în întregime

tibet

De-a lungul mileniilor tibetanii au pus la punct rețeta unui medicament care, potrivit acestora, vindecă organismul în întregime. Ingredientele necesare pentru a prepara acest medicament se găsesc în fiecare bucătărie.

Pentru a prepara acest „miracol tibetan” avem nevoie de: o căpățână de usturoi; suc din două lamâie; 100 de grame de miere ecologică și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Usturoiul se curăță și se taie în bucăți foarte mici, apoi se amestecă împreună cu sucul din lămâie, mierea și bicarbonatul. Amestecul rezultat se pune într-un borcan de sticlă curat și se lasă să stea timp de 8-10 zile. După scurgerea celor zece zile este perfect pentru consum. Se păstreaza la frigider.
Potrivit tibetanilor acest amestec are un efect uimitor asupra organismului.

Datorită proprietățiilor sale antioxidante, mierea din amestec vă va feri de apariția cancerului, diabetului, constipației, osteoporozei, ajutandu-vă la menținerea unei greutăți optime a corpului.
Secretul acestei combinații stă în adăugarea bicarbonatului de sodiu, ingredient care reglează pH-ul din organismului. Se spune că această combinație între sucul de lămâie și bicarbonat ar fi de 10.000 de ori mai puternic decât orice citostatice.

Usturoiul este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural existent, cercetările dezvaluind faptul că acesta curăță organismul de orice fel de parazit, protejează organismul de apariția diabetului precum și de apariția multor tipuri de cancer.

Potrivit medicine tradiționale tibetane, pentru tratamentul cancerului se administrează zilnic trei lingurițe, timp de șase luni pe an, o lună da, o lună nu. Pentru prevenirea cancerului și a diabetului se administrează zilnic o linguriță pe stomacul gol, timp de patru luni pe an (de preferință în prima lună a fiecărui anotimp).

Pentru menținerea unei greutăți optime, este necesar să consumați șapte zile pe lună câte o linguriță dimineața pe stomacul gol, dar nu mai mult de șase luni pe an. Pentru eliminarea paraziților intestinali, este necesar să consumați acest amestec zi de zi, timp de zece zile, o linguriță dimineața pe stomacul gol.

Pentru o detoxifiere completă a organismului, se consumă timp de o lună zi de zi, trei lingurițe.

2 Comentarii la "Medicamentul tibetan care îți vindecă organismul în întregime"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.