„Îndrăgostiții din Ancona”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Teatru

Secţia română a Teatrului de Nord propune sătmărenilor o comedie care îi va transpune în minunata lume a unui orăşel italian de la malul mării, unde intrigile amoroase ţesute de personaje complexe, fac deliciul tuturor. Umor, muzică şi răsturnări de situaţii, toate într-un decor propice pentru amorul latin, atât de tumultuos şi de intens.

Premiera piesei „Îndrăgostiții din Ancona” va avea loc duminică, 19 aprilie, de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Nevoia de zâmbet sincer sau de râs sănătos e ca o cupă cu nectar. Cu acest spectacol, actorii ne-o oferă pe o tavă de argint, îmbrăcată în cântec, dans şi replici pline de umor. După spectacol, o bună bucată de vreme veţi simţi că viaţa asta nici nu e chiar atât de păguboasă. Păcăleală? Poate … Dar există o nevoie de râs, ca să fim mai sănătoşi.

Distribuția: Agnese – Adriana Vaida; Dorina – Ioana Cheregi; Lucia – Dana Moisuc; Drucilla – Anca Similar; Vitoria – Alina Negrău; Don Tomao Nicomaco – Valeriu Doran; Luigi – Ciprian Vultur; Lucrezio – Andrei Stan și Giovanni – Dorin C. Zachei.

Pentru spectacolul de duminică este valabil abonamentul Premieră „Ştefan Mareş”. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.