Incendiu cu șase morți la Satu Mare (video) – (atentie imagini socante)

incendiu-morti

www.youtube.com/watch?v=94y1s4wWlS0

Trei adulți și trei copii s-au prăpădit într-un incendiu ce a avut loc în noaptea de joi, 9 spre azi, 10 aprilie. Familia locuia într-o clădire abandonată de pe malul Someșului.

De asemenea, o femeie a suferit arsuri grave, iar un bărbat a scăpat cu leziuni mai ușoare. Cele opt persoane se încălzeau noaptea la o sobă improvizată. Cei trei copii arși de vii în incendiu aveau 1, 3, respectiv 9 ani.

„Din nefericire, pompierii şi paramedicii sătmăreni au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi în zona feţei şi a membrului superior drept, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare. În urma incendiului a ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare, Aurel Ulici.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.