Peste 1.500 de forţe de ordine, mobilizate la Satu Mare de Paşti

prefectura

Azi, 9 aprilie, în sala mică a Palatului Administrativ, prefectul Eugeniu Avram și șefii structurilor teritoriale ale MAI, respectiv reprezentanții instituțiilor publice deconcentrate cu responsabilități în gestionarea bunei pregătiri, organizări și desfășurări a Sărbătorilor Pascale au participat la videoconferința susținută de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ședința a fost convocată în vederea prezentării măsurilor de ordine și siguranță publică ce se impun în perioada Sărbătorilor Pascale.

În județul Satu Mare, în această perioadă vor fi mobilizați un număr de 160 de jandarmi, 815 cadre din toate serviciile Inspectoratului Județean de Poliție, 518 lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și 166 de cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare.

Eugeniu Avram a cerut șefilor de instituții vigilență, implicare și o bună colaborare pentru a evita producerea unor incidente în perioada Sărbătorilor Pascale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.