„Școala altfel”, alături de jandarmii sătmăreni (Foto)

jandarmi1

jandarmi2

jandarmi3

jandarmi4

jandarmi5

jandarmi6

jandarmi7

Piața 25 Octombrie din Centrul Nou al Sătmarului a fost „invadată” azi, 7 aprilie, de către copiii veniți de la școlile și grădinițele din municipiu, pentru a se întâlni cu jandarmii, dar mai ales să coboare în rapel de pe clădirea Palatului Administrativ, desigur, asistați de jandarmi. Activitățile au fost organizate în cadrul săptămânii „Școala altfel”.

Totodată, în cursul acestei zile, copiii au participat la: exerciţii demonstrative cu câini; exerciţii demonstrative de autoapărare; spargere de cărămizi, rupere de lemne, etc.; demonstrații kata; exerciţii TRX-forţă fizică; exerciţiu tactic – coborâre în rapel de pe Prefectură şi tiroliană; poligon airsoft.
Miercuri, 8 aprilie, Jandarmeria Satu Mare va desfăşura activităţi preventive-informative şi demonstrative între orele 09.00 și 13.00, la Liceul Tehnologic „Anghlel Saligni” din Turţ.

Joi 9 aprilie, Jandarmeria Carei va desfăşura activităţi preventive-informative şi demonstrative între orele 09.00 și 13.00, la liceele „Simion Bărnuţiu”, „Iuliu Maniu” și Teoretic din Carei.

Joi, 9 aprilie, Jandarmeria Tăşnad va desfăşura la Liceul Teoretic din localitate activităţi preventive-informative între orele 08.00 și 10.00, iar la Şcoala generală cu clasele I-VIII Tășnad se vor desfăşura o serie de activirtăți între orele 10.00 și 12.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.