Elevii de nota 10, premiați de E.ON Gaz România

elevii1

elevii2

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de prezență pe piața energetică locală, E.ON Gaz România a premiat azi, 7 aprilie, zece elevi cu rezultate excepționale din județul Satu Mare. Premiul a constat în câte un laptop performant pentru fiecare dintre elevi.

La evenimentul ce avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, au participat inspectorul general, Claudiu Mondici și directorul de cancelarie al prefectului, Raul Băbțan, iar E.ON Gaz România a fost reprezentat de Vasile Andreica și de Mihai Predulescu.

„Acest premiu este o recompensă a valorii elevilor precum şi o răsplata a efortului depus de ei. Mulţumesc E.ON România pentru că susţine educaţia şi o consideră ca fiind un domeniu prioritar şi decisiv în asigurarea unui viitor mai bun”, a declarat Claudiu Mondici.

În luarea de cuvânt, Vasile Andreica a declarat că „nota 10 reprezintă cel mai bine excelenţa. Asemenea rezultate se obţin numai prin muncă asiduă, iar aceste eforturi nu trebuie să treacă neobservate. Vom continua să ne implicăm în sprijinirea educaţiei pentru că ştim că viitorul nostru depinde în primul rând de educaţia noilor generaţii”.

În cadrul evenimentului au fost premiați următorii elevi: Andrea Domuț (Școala Gimnazială „Bălcesu-Petofi”); Teodora Bota (Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi”); Vlad Mulcuțan Chiș (Școala Gimnazială „Mircea Eliade”); Eduard Ignat (Școala Gimnazială „Lucian Blaga”); Adrian Smid (Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” – Moftinu Mic); Linzenbold Walter Tamas (Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” – Moftinu Mic); Sara Pakular (Școala Gimnazială Tășnad); Tania Tomba (Școala Gimnazială Tășnad); Lorena Paula Ardelean (Școala Gimnazială „Grigore Moisil”) și Mihai Miriam Deianira (Școala Gimnazială „Grigore Moisil”).

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a care au avut media „10” la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.