Contrabandist reţinut în PTF Petea

urmarit

Un bărbat din județul Satu Mare, dat în urmărire internaţională, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în PTF Petea, deoarece avea emis pe numele lui un mandat european de executare a 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă.

Azi (6 aprilie) dimineaţă, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Gheorghe G. de 32 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

Sătmăreanul era căutat de către autorităţile române deoarece Tribunalul Satu Mare a emis pe numele lui un mandat pentru executarea de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă.

Drept urmare, bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.