Pădurile din Oaș în atenția Comisiei județene de fond funciar

SAMSUNG CSC

În sala mică a Palatului Administrtiv, azi, 3 aprilie, la iniţiativa prefectului Eugeniu Avram a avut loc o întrunire a Comisiei judeţene de fond funciar la care au participat directorul Direcţiei Silvice Satu Mare, Sever Şter, alături de specialişti din cadrul instituţiei, reprezentanţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA şi reprezentanţii unităţilor administrativ-teritoriale din zona Oaşului.

Această şedintă a fost convocată în vederea identificării unor soluţii concrete şi eficiente în ceea ce priveşte problemele pe care le întâmpină comisiile de fond funciar din Oaş, cu privire la punerea în posesie a terenuruilor cu destinaţie forestieră.

Prezenţi la această întâlnire, reprezentanţii Regiei Naţionale a Pădurilor au oferit mai multe informaţii cu privire la procedura care se impune în vederea punerii în posesie a persoanelor îndreptăţite în baza legilor fondului funciar.

Reprezentanţii comisiilor locale de fond funciar şi-au prezentat problemele pe care le întâmpină în relaţia cu Direcţia Silvică urmând ca aceştia să primească un răspuns din partea reprezentanţilor ROMSILVA.

O altă temă dezbătută a fost procedura prin care unele drumuri forestiere aflate în proprietatea Regiei Naţionale a Pădurilor, urmează a fi predate în posesia unităţilor administrativ-teritoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.