„Minutul de cultură” continuă la Carei și în luna aprilie

Carei

Reprezentanții Direcției de Cultură a municipiului Carei au schimbat fotografiile și poeziile din stațiile de autobuz, acțiune desfășurată în cadrul proiectului „Minutul de cultură”, care a debutat în luna februarie a acestui an.

Au fost montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul și exteriorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și două fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Venig Laszlo” din localitate. Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Biserica Romano-Catolică „Sf. Iosif de Calasanz”, stația de lângă Parcul Dendrologic de pe strada „1 Decembrie 1918” și stația de lângă blocul cu zece etaje, în apropierea sensului giratoriu.

Tematica poeziilor și a fotografiilor este reprezentată de Sărbătoarea Pascală, în luna aprilie, creștinii sărbătorind Sfintele Sărbători de Paști.

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în luna mai, când vor fi expuse alte fotografii și poezii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.