„MeștesugArt”, la a IV-a ediție

Mestesugart

Joi, 2 aprilie, de la ora 17.00, la District 15, situat pe strada Ştefan cel Mare ner. 15, la invitaţia Asociaţiei Culturale „Poarta de Aur” va veni Nadudvary Laszlo Gyorgy, meşter bijutier, care în compania meşterilor sătmăreni şi ardeleni va participa la o demonstraţie de creaţie şi expoziţie de produse de bijuterie la cea de a IV-a ediţie „MeşteşugArt”.

Nadudvary Laszlo Gyorgy a participat la nenumărate expoziţii şi târguri atât în ţară cât şi în străinătate cu produsele sale unicat din cupru sau argint. În Satu Mare a fost prezent prima dată anul trecut la a X-a ediţie a Expoziţiei şi Târgului de Crăciun. În creaţiile sale regăsim elemente secesioniste combinate cu art nouveau-ul maghiar, uneori într-o variantă îndrăzneaţă, modernă şi mai ales într-o concepţie singulară.

Cei care vor veni joi după-masa la District, îl vor putea urmări pe Nadudvary Laszlo în deplină activitate de creaţie dar pot să şi participe, sub îndrumarea meşterului, la crearea propriu-zisă a unor cercei, inele sau alte bijuterii.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociaţia Culturală „Poarta de Aur”, District 15 și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.