Primarul deranjat de salariile șefilor de la Finanțele Locale

spas3

„Nu e corect ca cineva care stă pe scaun și semnează hârtii să aibă salariu cât zece polițiști locali sau nu știu de câte ori mai mare decât acești angajați ai SPAS-ului care lucrează în condiții cât se poate de dificile. Domnul Mirel (Dan Mirel) de la Finanțele Locale, spre exemplu, are salariul de peste 100 de milioane de lei. Înțeleg dacă merită acești bani, nu e nicio problemă, dar discrepanța între aceste venituri este prea mare”, a declarat primarul Dorel Coica, în cadrul ședinței de bilanț prezentat azi, 31 martie, de către conducerea SPAS.

Dan Mirel, persoana la care face referire edilul Sătmarului, este șeful Serviciului Executare Silită Persoane Fizice din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale (DITL) Satu Mare.

„Cum pot să-i cer unui polițist local care are 975 de lei și duce acasă 640 de lei, să meargă cu doamna de la SPAS că sunt probleme pe Ostrovului. Nu e corect. Revin din nou la domnul Mirel, deși nu am cu el nimic personal. Acest domn are un salariu de peste 100 de miloane pe lună. Ce face? Semnează hârtii. Nu e deloc corect. Am înțeles că domnul Mirel de la Finanțe și-a luat și un BMW de ultimă clasă după care și-a dus mașina în fața Finanțelor Locale și și-a chemat colegii să vadă cum pornește”.

Vă reamintim că edilul municipiului Satu Mare a criticat în mai multe rânduri salariile mari pe care le încasează șefii de la Finanțele Locale, comparându-le cu veniturile, de-a dreptul nesemnificative, ale polițiștilor locali sau ai unor angajați din cadrul Primăriei Satu Mare.

2 Comentarii la "Primarul deranjat de salariile șefilor de la Finanțele Locale"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.