Staff-ul tehnic al echipei de baschet a CSM Satu Mare și-a dat demisia

CSM1

CSM3

Antrenorul principal Adriana Pricop, secundul Lavinia Năstruț și directorul tehnic Iulian Sin au demisionat din staff-ul tehnic al echipei de baschet a CSM Satu Mare. Anunțul a fost făcut de președintele clubului sătmărean, Valeriu Neagu, în cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 30 martie, la sediul CSM Satu Mare.

„Am terminat sezonul 2014-2015 pe locul 11, un loc pe care nu-l merităm. În urma discuțiilor avute cu staff-ul tehnic, aceștia au recunoscut slabele rezultate și și-au dat demisia. Demisiile lor sunt pe masa mea”, a declarat Neagu.

În luarea de cuvânt antrenorul Adriana Pricop a declarat că „ne asumăm totul. Faptul că ne-am dat demisiile, înseamnă că ne asumăm această situație”.

Ceilalți doi membrii ai staff-ului tehnic, secudul Lavia Năstruț, respectiv directorul tehnic, Iulian Sin, nu au dorit să comenteze în niciun fel rezultatele obținute de echipa de baschet în sezonul 2014-2015.

Președintele CSM Satu Mare a reamintit că în septembrie anul trecut, echipa de baschet își fixase ca obiectiv accederea în play-off-ul campionatului „pentru ca în decembrie să avem locul 9 și să terminăm sezonul pe locul 11. La acest eșec au contribuit mai mulți factori. Locul 8 a fost fixat de domnul Peter Eleș, cel care a furat și fură în continuare titluri și se înobilează cu ele. După plecarea dânsului, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Jucătoarele aduse de Eleș au plecat rând pe rând. La aceste rezultate proaste au contribuit mai mulți factori printre care, așa cum am amintit: Eleș, Florin Mureșan, care la vremea respectivă a fost angajatul clubului și o colaborare cu un impresar al cărui nume nu îl dau acum. Deși au plecat de la CSM, băieții și-au mai băgat coada și au luat-o pe Orosz (Andreea Orosz) iar apoi au plecat și americancele. Domnul Eleș este pentru mine un infractor și dacă vrea poate să mă dea în judecată. Echipa a mers foarte prost și de aia avem locul 11. E greu când nu ai jucătoare în lot, când nu ai schimbări, etc.”, a declarat Valeriu Neagu.

Șeful CSM Satu Mare a acuzat și o parte din presă deoarece „apleacă urechea” la toți cei care „doresc binele sportului sătmărean, cu ghilimelele de rigoare. Înainte era ușor să faci performanță cu două secții. Acum avem un buget de 3 milioane la opt secții”, spune Neagu.

Întrebat ce se va întâmpla cu echipa, Neagu a răspuns că „echipa de baschet merge mai departe. Vom căuta un nou antrenor. Eu am căutat și în decembrie anul trecut, dar toți antrenorii erau ocupați”, a declarat președintele CSM Satu Mare.

Un Comentariu la "Staff-ul tehnic al echipei de baschet a CSM Satu Mare și-a dat demisia"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.