Tânăr reținut pentru că a furat o mașină din parcarea unui bar

tanar retinut

Angajatul unui local din Satu Mare, Răzvan S., a sunat sâmbătă, 28 martie, la „112” după ce i-a fost furată cheia mașinii de pe tejgheaua barului unde lucra, iar apoi i-a dispărut și autoturismul din parcarea localului.

La scurt timp de la sesizarea evenimentului un echipaj din cadrul Biroului Rutier a identificat mașina abandonată şi avariată lângă trecerea la nivel cu calea ferată de pe Bulevardul Cloşca. În același timp o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică l-a identificat în zonă pe Imre K., de 18 ani, din comuna Agriș, care avea asupra sa o cheie de contact a unui autoturism marca Ford.

Cercetările în cauză au fost continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale stabilindu-se faptul că tânărul de 18 ani este principalul suspect al furtului.

Totodată, acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, având în vedere faptul că în urma testării cu aparatul alcooltest a avut o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l în aerul expirat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.