Accident cu trei răniţi la Noroieni (Galerie foto)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

Un accident de circulaţi cu trei persoane rănite grav a avut loc sâmbătă (28 martie) seara, în jurul orei 20.00 la pădurea Noroieni. Două dintre victime au rămas încarcerate în maşină fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Una dintre victime nu mai prezenta semne vitale, victimele fiind predate paramedicilor de la SMURD şi cadrelor medicale de la Ambulanţă. Ca prin minune, în urma eforturilor susţinute ale cadrelor medicale s-a reuşit resuscitarea persoanei despre care se credea că a murit.

Cele trei victime sunt internate la spital.

Nenorocirea a avut loc pe DJ 194 A, la Noroieni. Se pare că maşina în care erau trei persoane se deplasa cu viteză, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. Una dintre victime a reuşit să iasă din maşină, însă celelate două au rămas încarcerate.

Una dintre persoanele încarcerate nu a mai prezentat semne de viaţă, membri echipajelor de intervenţie crezând că acesta a decedat. În cele din urmă victima a fost readusă la viaţă. Cele trei persoane sunt internate la spital.

„La data de 28.03.2015 orele 19.48 pe DJ 194A, între localitatea Satu Mare şi Micula, Tamas L., de 19 ani – posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2014, conducea autoturismul marca Opel Vectra și pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra autoturismului intrând în coliziune cu un copac aflat pe partea stângă a direcţiei sale de mers.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a pasagerului Robert G., de 18 ani, iar cel de-al doilea pasager Adrian M., de 16 ani, a suferit o rănire ușoară”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.