Zeci de sătmăreni au transmis mesaje antidiscriminatorii

actiune stea1

actiunestea2

actiunestea3

Activitatea care a încheiat azi, 27 martie, campania „Antidiscriminare 2015” s-a desfășurat în centrul orașului Satu Mare. Echipa Asociației „Stea” însoțită de elevi-voluntari a invitat trecătorii să transmită mesaje antidiscriminare pe un panou portabil. Zeci de sătmăreni au dat curs invitației și au postat mesaje, acestea fiind fotografiate. Toate mesajele vor fi transmise pe scară largă prin intermediul mijloacelor de comunicare online.

În realizarea activităților din cadrul campaniei au fost implicați 60 de copii și tineri, beneficiari ai programelor educaționale din cadrul Centrului de zi al Asociației „Stea”, 30 de voluntari, reprezentanti ai 26 de organizații și instituții membre ale Grupului de lucru inter-sectorial pentru prevenirea și combaterea excluziunii sociale – GIPEX, parteneri, oameni de cultură și susținători ai organizației noastre care au decis să se alăture acestei cauze pentru a construi împreună o comunitate mai bună pentru copiii noștri.

Campania „Antidiscriminare a grupurilor vulnerabile” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociaţia „Stea” în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro). Bugetul proiectului este de 211.326,61 euro, din care 186.160,36 euro finanţare nerambursabilă şi 25.166,25 euro contribuţia Asociaţiei „Stea” şi a partenerilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.