„Târgul de turism” de la Grand Mall Satu Mare și-a deschis porțile (Galerie foto)

targ1

targ2

targ3

targ4

targ5

targ6

targ7

targ8

targ9

targ10

targ11

targ12

targ13

targ14

targ15

targ16

targ17

targ18

„Mama păpușilor”, doamna Mare, Floare Finta considerată „Tezaurul viu al Țării Oașului”, olarul Istvanfy Geza din Vama dar și Consiliul Județean (CJ), respectiv patru agenții de turism din Satu Mare (Simbotour, Solarex, EXIMTUR și Paralela 45), participă în acest week-end la cea de-a II-a ediție a „Târgului de turism”, eveniment organizat în incinta Grand Mall de pe strada Iuliu Maniu.

La deschiderea oficială a evenimentului ce a avut loc azi, 27 martie, la ora 13.00, a participat și președintele CJ Satu Mare, Adrian Ștef.

Sătmărenii care vor trece pragul târgului vor putea vedea păpuși îmbrăcate în straie oșenești, pălării oșenești, produse de olărie, dar vor găsi și ofertele pentru sezonul estival ai agențiilor de turism prezenți la eveniment.

Adrian Ștef a subliniat importanța unor asemenea evenimente care scot în evidență zestrea culturală dar și obiceiurile ținuturilor sătmărene.

Azi târgul poate fi vizitat în intervalul orar 13.00-19.00, iar sâmbătă, 28, respectiv duminică, 29 martie, între orele 11.00 și 19.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.