Festivalul SPOT se mută la Cluj

Spot

Festivalul Internațional de Teatru pentru Studenți „SPOT” se mută, timp de o zi, în Cluj, la ZUG, în 30 martie. Pe parcursul zilei vor putea fi urmărite cinci spectacole de teatru, un performance, o expoziție foto, o retroproiecție analog, are loc o lansare de carte și vor fi prezentate două proiecte teatrale de anvergură internațională.

Reprezentațiile vor începe la ora 10.00, la Teatrul de Păpuși „PUCK” din Cluj-Napoca.
Festivalul „SPOT” propune o inedită campanie de colectat cărți de teatru și îi invită pe toți cei interesați la o masă de prânz comună al cărei meniu cuprinde supă de ciuperci, biscuiți cu gem și fructe, alături de o selecție atentă din vinurile careiene.

Ziua „SPOT” se încheie cu o petrecere, iar spectatorii, care sosesc cu bicicletele, vor avea parte de surprize.

Festivalul Internațional de Teatru pentru Studenți SPOT a apărut în 2007, în municipiul Carei, din dorința de a media contactul între studenții secțiilor de teatru ale universităților din țară și străinătate. În cei 8 ani de existență au participat la SPOT școli de teatru din: București, Iași, Târgu Mureș, Craiova, Timișoara, Oradea, Novi Sad (Serbia), Kaposvar (Ungaria), Burghausen (Germania), Berna (Elveția), Chișinău (Moldova), Londra (Marea Britanie), Hull (Marea Britanie).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.