Consilierii solicită propuneri concrete pentru rezolvarea situației Hotelului „Dacia”

Dacia

Consilierul local Valeriu Bancea cere executivului Primăriei municipiului Satu Mare ca la ședința din luna aprilie să prezinte propuneri concrete în ceea ce privește rezolvarea situației Hotelului „Dacia”. Bancea a venit cu solicitarea în acest sens la punctul „Diverse” al ședinței de azi, 26 martie a Consiliului Local.

„Vrem ca pe ordinea de zi să apară cu o descriere a stării locației în care se află imobilul și cu propuneri concrete pentru rezolvarea situației, inclusiv antamarea unei discuții cu proprietarul actual și eventuale propuneri de colaborare din partea autorității locale, sau de impunerea a unor măsuri privind termenul de executare a lucrărilor. Nu putem sta indiferenți vis-a-vis de acest lucru”, spune Valeriu Bancea.

Consilierii au fost de acord cu propunerea colegului lor care a mai adăugat că în campania electorală din 2012 în programul fiecărei formațiuni politice „s-a regăsit la un anumit nivel soluționarea problemei Hotelului „Dacia”. Propun să reluăm această problemă și să încercăm să o rezolvăm pentru ca până la sfârșitul acestui mandat să putem spune că am făcut câte ceva din ceea ce ne-am propus”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.