Olimpia Satu Mare pierde în meciul cu FC Olt Slatina

Fotbal1

Fotbal2

Fotbal3

Fotbal4

Fotbal5

Olimpia Satu Mare a pierdut azi, 21 martie, pe teren propriu, meciul jucat în compania FC Olt Slatina cu scorul de 1 la 2. Partida s-a jucat de la ora 11.00, la Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Scorul a fost deschis în minutul 41 de Olimpia Satu Mare, prin Faur, care preia cu capul o lovitură de colț executată de Cădar și trimite balonul în poarta oltenilor. Golul egalizator vine în minutul 49, când Rogoveanu prelungește un balon cu capul, Curtuiuș îl driblează în centrul careului pe Ioniță și înscrie în poarta sătmărenilor.

Golul victoriei pentru FC Olt Slatina a fost marcat cu două minute înainte de fluierul final (minutul 88). Juniorul Florin Ștefan scapă spre poartă, driblează un adversar și șutează în forță din colțul careului de 16 metri.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Şuta – Fl. Mureşan, Ioniţă, Heil, D. Muntean – Cadăr, Svarczkopf, Micaş, Bic – Bg. Faur și Vl. Bujor.

Rezerve: Anca Trip – Bălău, Feier, Mărkuş, Onicaş, R. Rus și Selagea. Antrenor: Tiberiu Csik.

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Buși din Râmnicu Vâlcea, fiind asistat de Florin Pucheanu din Ulmi și Ovidiu Timar din Marghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.