Concurs local de proiecte de tineret, organizat de DJST Satu Mare

Virgil-Dragos

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare organizează Concursul local de proiecte de tineret 2015, pentru acţiuni derulate de organizaţii neguvernamentale dar şi pentru tineret în perioada 10 iunie-15 noiembrie. Dosarele proiectelor pot fi depuse până în data de 20 aprilie, ora 16.00 la sediul direcţiei.

Obiectivele specifice și direcțiile de acţiune în anul 2015 pentru proiectele de tineret precum şi documentaţia pentru întocmirea şi depunerea dosarelor poate fi obţinută de la sediul DJST Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2, tel. 0261.711604, e-mail djst.satumare@mts.ro sau www.djstsatumare.ro.

Totodată, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează Concursul Naţional de proiecte de tineret 2015 şi Concursul Naţional de proiecte Studenţeşti 2015.

Dosarele proiectelor pot fi depuse până în data de 17 aprilie, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului din Bucureşti, sector 2, str. Vasile Conta nr. 16, registratură sau prin e-mail la adresa dppt@mts.ro, dpas1@mts.ro.
Alte informaţii se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului: www.mts.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.