Traficant de persoane căutat de autoritățile spaniole, reținut la Petea

urmarit

Un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, dat în urmărire internaţională, a fost reținut de polițiștii de frontieră în PTF Petea, acesta fiind căutat de către autorităţile spaniole pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi asociere în vederea constituirii unui grup infracţional.

În noaptea de miercuri, 18, spre azi, 19 martie, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat cu dubă cetăţenie româno-ucraineană, Vladislav T., în vârstă de 35 de ani.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

Vladislav T. era căutat de către autorităţile din Spania prin Interpol în vederea predării şi arestării pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi asociere în vederea constituirii unui grup infracţional.

Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.