Sătmăreancă urmărită în trafic de poliție după ce a forțat intrarea în țară prin vama Cenad

satmareanca

O sătmăreancă de 29 de ani a fost oprită în trafic, după ce a forțat intrarea în țară prin vama Cenad. Tânăra a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri de către polițiștii de frontieră și condusă la sediul PTF Cenad.

Sătmăreanca s-a prezentat, miercuri (18 martie) după-amiază, în punctul de trecere a frontierei. Vroia să intre în țară și inițial a oprit pentru control. Dar în scurt timp s-a răzgândit, iar în momentul în care polițistul îi verifica actele și mașina șoferița a demarat în trombă.

Aceasta s-a îndreptat spre localitatea Cenad, iar un echipaj al poliției de frontieră a plecat în urmărirea ei. Femeia a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri. Sătmăreanca a fost condusă la sediul PTF Cenad, unde oamenii legii i-au controlat amănunțit mașina pe care o conducea.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au fost găsit ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal.
Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă dar și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Sursa foto: www.ziuadevest.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.