S-a încheiat perioada de primire a desenelor în cadrul campaniei „Antidistcriminare”

Stea1

Stea2

Stea5

Termenul de primire a desenelor din cadrul concursului de creație artistică, desfășurat în cadrul campaniei „Antidiscriminare”, s-a încheiat astăzi, 19 martie.

Juriul alcătuit din profesoarele Maria Olteanu (artist plastic), Lola Scripor (profesor UAPR), Timea Mitroi (profesor și artist plastic), respectiv Cristina Gloria Oprișa (profesor UAPR), au jurizat lucrările realizate de copiii de la grădinițele și școlile sătmărene.

Cele mai bune desene vor fi premiate, dar și profesorii, respectiv educatorii îndrumatori, sâmbătă, 21 martie, înaintea spectacolului caritabil organizat de Ioana Amalia Kerekes, Asociația Teatrală „Genesis” și Asociația „Stea”.

Campania „Antidiscriminare” care se va desfășura în perioada 23-27 martie este parte a proiectului „Parteneriat inter-sectorial–baza serviciilor sociale de calitate”, implementat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare, Poliţia Locală şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro). Bugetul proiectului este de 211.326,61 de euro, din care 186.160,36 euro reprezintă finanţarea nerambursabilă şi 25.166,25 de euro contribuţia Asociaţiei „Stea” şi ai partenerilor săi.

Toate desenele care au participat la concursul de creație vor fi expuse, de săptămâna viitoare, la Muzeul Județean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.