Prefectul judeţului continuă seria audienţelor în teritoriu

Eugeniu-avram

Azi,19 ,martie, Eugeniu Avram a susţinut audienţe în comuna Hodod, unde au participat 15 cetăţeni care şi-au prezentat problemele şi nemulţumirile. Prefectul a fost însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ), Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA), Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI), Direcţia Silvică şi specialişti din cadrul instituţiei pe care o conduce.

Majoritatea problemelor ridicate de către cetăţeni se referă la aplicarea Legii fondului funciar, dar şi probleme edilitare, precum şi aspect legate de starea păşunilor.

Modernizarea căminului cultural din localitate, respectiv îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din comună au fost printre celelalte teme prezentate reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Prefectul împreună cu cei care l-au însoţit, au dat îndrumările corespunzătoare şi i-a direcţionat pe cetățeni către factorii competenţi din judeţ, urmând ca, în cazul în care vor fi nemulţumiţi de soluţionarea problemelor ridicate, să aducă la cunoştinţă Instituţiei Prefectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.