Maskulik Csaba, hotărât să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare

Maskulik-Csaba (1)

Consilierul UDMR Maskulik Csaba a hotărât să se înscrie într-o eventuală cursă internă în ceea ce privește desemnarea viitorului candidat al formațiunii politice la alegerile locale din 2016, pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Maskulik spune că decizia sa a fost comunicată și conducerii locale a UDMR Satu Mare.

„Dacă va avea loc o asemenea cursă internă, și eu cred că va avea loc, atunci mă înscriu în alegerile interne pentru desemnarea viitorului candidat al UDMR pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. În prezent, mă simt destul de puternic să particit la o asemenea cursă internă”, ne-a declarat Maskulik.

Reprezentantul UDMR spune că despre intenția sa i-a informat și pe cei doi președinți, senatorul Pataki Csaba (președintele Organizației Județene a UDMR Satu Mare), respectiv deputatul Kereskenyi Gabor (președintele Organizației Municipale a UDMR Satu Mare).

Consilierul municipal spune că la sfârșitul lunii aprilie va avea loc congresul UDMR la nivel național, în cadrul căruia probabil se vor face modificări în statutul partidului cu privire la desemnarea viitorilor candidați ai formațiunii pentru alegerile locale din 2016.

Potrivit procedurilor actuale de desemnare a candidaților UDMR pentru funcția de primar, decizia aparține organizațiilor locale, însă Biroul Permanent Național are drept de veto și poate modifica deciziile luate la nivelul filialelor.

3 Comentarii la "Maskulik Csaba, hotărât să candideze pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.