Aeroportul Satu Mare va fi modernizat în acest an

CJ

Consilierii județeni au modificat în ședința de azi, 19 martie, câteva aspecte cu privire la unele proiecte de hotărâre pentru ca investițiile respective să poată fi terminate în cursul acestui an.

S-au modificat câteva aspecte la proiectul de modernizare al aeroportului, astfel încât lucrările să poată fi realizate în acest an. În luarea de cuvânt, președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, a declarat că este vorba despre înlocuirea dalelor deteriorate, turnarea unui strat de uzură pe pistă și platformă. În opnia acestuia, lucrările se pot realiza în cinci-șase luni.

Tot în acest an va fi modernizată și fosta Școală nr. 13 de pe strada Botizului din Satu Mare, locație în care se va muta Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

Totodată, consilierii au votat și indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Dispensarului TBC de pe strada Ialomiței. Ștef spune că valoarea proiectului este de 3 milioane de lei, din care suma de 1 milion de lei va merge pentru reabilitarea clădirii, iar restul de 2 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură medicală.

Un Comentariu la "Aeroportul Satu Mare va fi modernizat în acest an"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.