Sătmăreanca Cristina Bala, premiată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială

Cristina Bala

premiu

Directorul Asociației „Stea” Satu Mare, Cristina Bala, a fost premiată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială 2015, eveniment ce s-a desfășurat marți (17 martie) seara la Ateneul Român.

Cristina Bala a fost nominalizată la categoria „Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost”.

„Doresc să mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au sprijinit pentru a obține această disctincție în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială. Sunt foarte onorată și emoționată !

Doresc să mulțumesc din sufet în primul rând echipei Asociației Stea pentru că această recunoaștere nu are în spate doar munca individuală ci reprezintă rezultatul tuturor celor care în ultimii 10 ani au făcut parte din echipa Stea și s-au implicat cu foarte multă dăruire în cauza pentru care luptăm: un viitor mai bun pentru fiecare copil!

Vreau să mulțumesc familiilor noastre, susținătorilor și partenerilor noștri, oamenilor minunați care ne dau putere să ne continuăm misiunea chiar și atunci când în calea noastră apar obstacole ce par imposibil de trecut.

Și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și în mod deosebit unității teritoriale Satu Mare și președintei acesteia, Mihaela Motoc pentru întreaga muncă depusă pentru ca profesia de asistent social să fie recunoscută în societatea românească la justa sa valoare.

Felicit toți colegii pentru rezultatele muncii lor și vă doresc multă putere de muncă pentru ca să reușim să schimbăm în bine cât mai multe destine și să ne atingem scopul de a construi o lume mai bună”, este mesajul postat de Cristina Bala, pe pagina de Facebook a Asociației „Stea”.

Evenimentul organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, celebrează „Ziua Mondială a Asistenţei Sociale” şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014. Pentru cele 18 premii au fost nominalizate 599 de persoane.

„Ziua Mondială a Asistenţei Sociale” este sărbătorită în a treia zi de marţi a lunii martie a fiecărui an. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali, alături de Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali (IFSW), sărbatoreşte „Ziua Mondială a Asistenţei Sociale”, moment de reflecţie şi analiză, de promovare a profesiei la nivel naţional şi internaţional.

Foto: Cristina Bala, doamna care stă în picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.