Trei persoane au încercat să se sinucidă în week-end

suicid

O femeie și doi bărbați au ajuns în week-end la spital după ce au încercat să se sinucidă. Astfel, o femeie de 76 de ani și un bărbat de 63 de ani au încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare, iar un bărbat de 36 de ani a înghițit antigel.

Femeia de 76 de ani este din Căpleni. Aceasta a fost găsită sâmbătă, 14 martie, de aparținători într-o anexă a gospodăriei în timp ce încerca să-și curme viața, însă aceștia au intervenit la timp și au tăiat frânghia după care au sunat la Ambulanță. În prezent, femeia este internată la Psihiatrie.

Bărbatul de 63 de ani a încercat să se spânzure duminică, 15 martie, dar și acesta a fost găsit de aparținători. Victima a fost internată la Secția de Psihiatrie.

Tot duminică, un sătmărean de 36 de ani a încercat să se sinucidă luând medicamente pe care le-a înghițit cu alcool. Văzând că metoda aleasă este ineficientă, bărbatul a băut și antigel. Acesta a fost internat la Terapie Intensivă, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește șanse de supraviețuire al bărbatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.