Tânăr amenințat cu o armă în Piața Titulescu din Satu Mare

amenintare

Un incident demn de filmele americane a avut loc în noaptea de vineri, 13, spre sâmbătă, 14 martie, în Piața Titulescu din Satu Mare. Un tânăr de 16 ani a fost acostat și amenințat cu o armă de tip airsoft de către un adolescent care a coborât dintr-o mașină.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale. Polițiștii au fost sesizați de către tatăl adolescentului amenințat, doar în cursul zilei de luni, 16 martie.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiul său în vârstă de 16 ani în timp ce se afla în zona Piaţa Titulescu a fost acostat de către o personă necunoscută, care a coborât dintr-un autoturism. Aceasta avea faţa acoperită cu o eşarfă şi ţinea în mâini o armă airsoft. Tânărul în vârstă de 16 ani nu a suferit vătămări corporale.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana care l-a acostat pe minorul în vârstă de 16 ani, este un băiat în vârstă de 15 ani, care la momentul producerii incidentului era însoţit de alţi doi tineri de 17 şi respectiv 19 ani, toţi trei din municipiul Satu Mare.

Arma a fost ridicată și predată de către minorul în vârstă de 17, în posesia căruia a fost găsită, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o armă din plastic, de tip airsoft, cu bile din plastic. Aceasta nu face parte din categoria armelor care sunt supuse autorizării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.