Dorel Coica: „Unii au salarii cât zece polițiști locali”

Dorel Coica

Primarul Dorel Coica s-a declarat nemulțumit de diferența dintre salariile încasate de angajații de la Finanațele Locale, comparativ cu ceilalți angajați ai Primăriei.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate azi, 17 martie, Dorel Coica a declarat că sunt angajați la Finanțele Locale care duc acasă într-o lună peste 100 de milioane în lei vechi. „Unii angajați de la Finanțele Locale au salarii cât zece polițiști locali și duc acasă peste 100 de milioane”, a declarat edilul.

Primarul spune că nu este de acord ca funcționari care lucrează la investiții și la proiecte europene să aibă salarii mici. „Nu mi se pare normal ca cei care lucrează la achiziții la investiții și la proiecte europene, oameni care aduc milioane de euro în municipiu să aibă un salar de 1.200 de lei”, spune primarul.

Dorel Coica și-a exprimat speranța că situația se va reglementa deoarece, în opinia sa „din această cauză ne-au și plecat mulți tineri. Aveam copii extraordinar de bine pregătiți, unii dintre ei au plecat la firme străine care le oferă salarii de cinci ori mai mari”, a declarat edilul.

Mai mult decât atât, Dorel Coica spune că, în vederea reglementării situației va sesiza și Ministerul Administrației, în cadrul unei vizite pe care o va avea în această săptămână la București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.