Paula Oneț își prezintă creațiile cinematografice și în mediul virtual

Paula-Onet11

Paula Oneț, tânăra regizoare originară din Carei, cunoscută publicului în urma premiilor obținute la mai multe festivaluri de film din Europa, și-a creat un site propriu.

„Site-ul e deocamdată în engleză dar are și câteva informații în limba română, spre exemplu, la secțiunea „Publicații”. Cei interesați pot găsi aici informații diverse, de la filmele mele de studenție, la proiectele actuale, la biografie, workshopuri, articole scrise de mine sau despre mine, legături către alte site-uri etc. La partea de presă se pot găsi multe referințe în limba română. E un fel de CV virtual. E important ca lumea să știe că am început filmând nunți, că fac și proiecte comerciale și ce alte pasiuni mai am. În plus, pe site găsiți filme de scurt metraj pe care nu le-am făcut publice înainte și pe care am decis să le împărtășesc fiindcă sunt parte din mine, din ceea ce eram eu la un moment dat. Chiar dacă unele filme sunt încercări studențești, „le-am scos din sertar” pentru că uneori mi se cereau și pentru că și mie îmi place să văd filme de studențime de la alți regizori. Astfel, pot să îți dai seama de complexitatea fiecăruia”, a declarat pentru Sătmăreanul, Paula Oneț.

Astfel, cei interesați sunt invitați să vizioneze fragmente din creațiile cinematografice ale Paulei Oneț, precum: „As You Like It” (După fel și chip), „Connection Lost”, „UNDE”, „GLASs”, „The Fool”, etc., pelicule postate pe pagina www.paulaonet.com.

De asemenea, Paula Oneț a publicat și câteva articole semnate de ea, dar și date biografice, respectiv informații cu privire la pașii pe care i-a urmat în evoluția sa pe tărâmul cinematografiei.

Paula Oneț este absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, momentan masterandă a Universității Naționale de Arte București și a avut parte de burse de studiu în Spania, Turcia, respectiv Coreea de Sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.