Tudor Gabriel: „Aș putea folosi propria experiență ca să-i ajut și pe alții”

Tudor Gabriel

Sătmăreanul Tudor Gabriel, concurent la „Hell’s Kitchen- Iadul Bucătarilor”, competiție difuzată de Antena1, le-a mărturisit reporterilor că se înțelege bine cu toți concurenții, mai puțin cu Michael, Ciprian și Florin. De asemenea, sătmăreanul nostru spune că ar putea folosi propria sa experiență să-i ajute pe alții să se vindece de dependența de jocurile de noroc.

Tudor Gabriel a început să gătească după ce a ajuns în Germania, unde s-a dus să muncească. Neavând cine să-i facă de mâncare, acesta s-a apucat singur să gătească și se mândrește cu faptul că acasă, copiii mănâncă tot ce le pregătește în bucătărie.

„Când m-am înscris în concurs mi-am dat seama că pot să promovez o idee care mă macină de mai mulți ani, să fac o fundație pentru oameni cu adicții și în special pentru cei cu dependențe de jocurile de noroc. Cred că așa aș putea folosi propria experiență ca să-i ajut și pe alții”, le-a povestit într-un interviu Tudor Gabriel, reporterilor de la Antena1.

În ceea ce privește concursul, Tudor Gabriel spune că „despre mine nu am învățat multe în urma concursului, cred că mă cunosc destul de bine. Am descoperit că nu mă mai pot supune nimănui, pentru nimic, că nu mă pot dezice de principiile și crezurile mele”.

Tudor Gabriel are 36 de ani și se declară un pasionat al artei culinare și spune că gătește cu mare plăcere gulaș de cartofi unguresc, sote de ficat de porc și supă cremă de usturoi.
Sursa foto: Antena1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.