Femeie înecată în Someș (Galerie foto)

DSCF9686

DSCF9687

DSCF9688

DSCF9689

DSCF9690

DSCF9694

DSCF9695

DSCF9696

DSCF9697

DSCF9698

DSCF9700

DSCF9702

Oliver Szekely

Vasile Busat

Pompierii au interveni azi, 14 martie, la orele amiezii, pentru scoaterea unui cadavru ce plutea pe Someș, în zona Podului Golescu, spre Micro 16. Corpul neînsuflețit a fost scos din apă la aproximativ un km de Podul Golescu.

Pe lângă pompieri, la fața locului au fost prezenți și echipaje de jandarmi, polițiști, respectiv de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Victima este o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani. Potrivit personalului de pe Ambulanță femeia a stat în apă cel puțin 4-5 ore.

Cadavrul femeii, ce plutea pe suprafața apei, a fost observat de mai mulți pescari aflați în zonă. Potrivit unuia dintre pescari, Vasile Bușat, în momentul în care a văzut cadavrul, acesta plutea la aproximativ cinci metri de mal după care a intrat sub un trunchi de copac și a dispărut în apă.

Încă nu se cunoaște identitatea femeii și nici împrejurările în care a ajuns în apă, deși, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cea mai plauzibilă variantă este că femeia s-a aruncat în Someș.

Pompierul Oliver Szekely spune că victima nu are niciun act de identitate asupra sa, astfel că nu se știe nici numele, domiciliul sau vârsta exactă a acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.