Seri pozitive: „Cum ești Tu pe scena vieții?”

Seri pozitive

Proiectul „Seri Pozitive”, iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii propun o jumătate de oră de socializare la un ceai pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii martie este „Cum ești Tu pe scena vieții?”, iar invitata serii va fi Laura Ardelean. Evenimentul din această lună se va desfășura în data de 24 martie, în intervalul orar 18.00-20.00, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, etaj 1.

Care este rolul Tău în viața Ta? Ești Tu regizorul și actorul propriei Tale vieți? Sau ești un simplu spectator al unui film interesant: „Filmul vieții Tale”?

Sunt Laura Ardelean, femeie, mamă, fiică, soră, prietenă și confidentă și vă invit să răspundem împreună la aceste întrebări. De ce? Pentru că în filmul vieții mele am primit mereu roluri noi și am fost nevoită să mă reinventez de fiecare dată. Nu a fost deloc ușor până când am înțeles că viața este un proces continuu de creație conștientă și de evoluție. Și pentru că suntem în luna martie, luna femeii, vom sărbători împreună toate doamnele și domnișoarele … în atmosfera minunată a Serilor Pozitive!

Înscrieri se pot face la http://schimbarepozitiva.ro/cum-e-ti-tu-pe-scena-vie-ii/
Premiul la tombolă este oferit de Asociația „Schimbare Pozitivă” și constă într-un Calendar Motivațional pe anul 2015. Calendarul motivațional este un produs marca Asociația „Schimbare Pozitivă”, este singurul Calendar motivațional cu mesaje săptămânale menit să vă amintească în fiecare clipă de visele dumneavoastră, să vă amintească să gândiți pozitiv și să atrageți spre dumneavoastră ceea ce vi se potrivește.

Vă așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsați banii să vă împiedice să veniți la aceste seri. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul de Nord Vest, SM Live, Jurnalul de Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociaţia pentru Copii şi Tineri „ACT4U”.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.