Trafic de droguri: 17 martie este noul termen în dosarul lui Bogdan Curelaru

Bogdan-Curelaru

17 martie este noul termen stabilit de magistrații Curții de Apel Oradea (CAO) în dosarul traficantului de droguri din Satu Mare, Bogdan Curelaru. În data de 18 decembrie 2014, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare de către Tribunalul Satu Mare.

Curelaru a atacat cu apel sentința magistraților sătmăreni, astfel că dosarul său va fi analizat de judecătorii CAO.

La primul termen, în data de 8 februarie 2015, instanța orădeană a decis menținerea măsurii de arest preventiv pentru inculpat.

Vă reamintim că în ziua de 2 octombrie 2014, patru persoane au fost duse la audieri după ce oamenii legii au descoperit o cultură de cannabis pe un bloc de pe strada Humulești din Satu Mare. Procurorii DIICOT au descins în dimineața zilei de 2 octombrie la locuința soților Curelaru (Bogdan și Diana), suspectați de consum de droguri. În acest caz a fost sesizată și Protecția Copilului Satu Mare deoarece cei doi soți au un bebeluș care a fost și el afectat de droguri, prin consumul de lapte. În afară de Bogdan și Diana Curelaru, la audieri au fost duși și alți doi bărbați.

La vremea respectivă, cei patru membrii ai grupării au fost reținuți pentru 24 de ore, însă a doua zi (vineri, 3 octombrie) judecătorii au decis doar arestarea lui Bogdan Curelaru.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kg. De asemenea, în apartamentul soților învinuiți au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cannabis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.