Județul Satu Mare participă la Târgului de Turism al României (Foto)

targ1

targ2

targ3

targ4

targ5

targ6

Județul Satu Mare este reprezentat la cea de-a XXXIII-a ediție al Târgului de Turism al României organizat în cadrul Romexpo București, fiind prilejul ideal de prezentare a celor mai interesante pachete și destinații turistice atât din țară cât și din străinătate. Manifestarea oferă o platformă optimă de întâlnire și prezentare, tuturor actorilor din industria turismului.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 12 mp, amplasat în imediata apropiere a standului Autorității Naționale pentru Turism. Spațiul este decorat cu elemente tradiționale și specifice zonei Sătmarului. Sunt promovate destinațiile turistice din județ prin materiale de informare în limba română, respectiv engleză, pentru vizitatorii străini. De asemenea, sunt oferite materiale promoționale cu însemnele Județului Satu Mare.

Vizitatorii sunt atrași și prin oferirea spre degustare a produselor culinare tradiționale din zona noastră.

Prin această acțiune se dorește deschiderea interesului și apetitului celor prezenți la târg, de a vizita „Satu Mare – Un tărâm al legendelor”, prezentând o mică părticică din frumusețile locurilor județului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.