„Ivan Turbincă” revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor (Foto)

ivanturbinca11

ivanturbinca12

ivanturbinca18

ivanturbinca22

ivanturbinca23

ivanturbinca36

ivanturbinca43

ivanturbinca48

ivanturbinca51

La cererea publicului, Secţia Română a Teatrului de Nord mai programează o ieşire părinţi, bunici şi copii. Aşa că duminică, 15 martie, cei mari sunt invitaţi alături de prichindeii lor, să retrăiască o binecunoscută poveste autohtonă, a unuia dintre cei mai iubiţi scriitori, Ion Creangă. Spectacolul va avea loc de la ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Ivan Turbincă” spectacol pus în scenă cu mult umor de către Daniel Vulcu directorul Teatrului „Regina Maria”, trupa „Iosif Vulcan” din Oradea, fost actor al Teatrului de Nord, promite multă bună-dispoziţie.

Presărat cu momente de satiră şi umor (pe care îl vor gusta deopotrivă copii şi părinţii), într-un decor inedit şi amuzant, plin de personaje fantastice: Sf. Petru, Dumnezeu, diavoli, Scaraoţchi şi chiar Moartea – pe care Ivan reuşeşte să o păcălească pentru a nu-i lua sufletul.

Muzică, dans, momente memorabile şi timp de calitate petrecut alături de cele mai dragi fiinţe: copiii. Ce poate fi mai plăcut pentru o după-amiază de duminică în familie?

Prețul biletelor este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.