Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

schmbarea1

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, filiala Satu Mare (strada Ștefan cel Mare nr. 7) va găzdui sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 14.00, evenimentul intitulat „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, organizat de Toastmasters Satu Mare.

Evenimentul constă în două training-uri susţinute de Călin Gâlea care va vorbi despre cum să vă dezvoltați o echipă de succes, respectiv Călin Iepure, care va susține o prelegere având ca temă „Cum se acordă un feedback eficitent”.

Ce avantaje vă oferă acest training? Veți învăța cum se formează echipa; cum se face planificarea pentru a vă atinge obictivele; cum vă ajută un feedback pozitiv, etc.

Călin este membru Toastmasters de mai bine de șase ani, vicepreședinte Relații Publice al clubului Timișoara Toastmasters și Guvernator pe aria H2.
De curând a finalizat primul program oficial Toastmasters International „Speechcraft” în România, destinat persoanelor de peste 18 ani din afara cluburilor Toastmasters care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbit în public.

Fondatorul primului club Toastmasters din România, în prezent Guvernator al Toastmasters România, Călin Iepure, este public speaker și trainer certificat ANC, facilitator Bootcamp University, facilitator Speaker Elite Timișoara și consultant în business.

Susține evenimente și traininguri pe teme legate de persuasiune, comunicare, vorbitul în public, leadership, antreprenoriat, management și folosirea mediului online pentru dezvoltarea afacerii.

Training-ul de sâmbătă este gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.