După 25 de ani, Izidor s-a reîntâlnit cu părinții care l-au abandonat în orfelinatul groazei din Sighet (Video)

Izidor Ruckel

https://www.youtube.com/watch?v=gMAaWn1yZd4

Un tânăr de 25 de ani din Tășnad, Izidor Ruckel, s-a întors după 25 de ani în România pentru a-și întâlni părinții biologici care l-au abandonat la naștere într-un orfelinat din Sighetu Marmației. Izidor a ajuns în țară împreună cu mama sa adoptivă din America. Imaginile au fost difuzate zilele trecute în emisiunea „La Măruță”.

După 25 de ani, Izidor s-a hotărât să o privească în ochi pe cea care i-a dat viață iar apoi a abandonat-o într-un orfelinat unde a trăit alături de alte câteva de suflete nefericite.

Izidor, stabilit acum în America, a sosit în România împreună cu mama sa adoptivă. Tânărul s-a întors la Tășnad, locul în care ar fi putut copilări, însă mama biologică, Maria Bojani, l-a abandonat în orfelinatul groazei de la Sighet. Pentru prima oară, mama biologică a lui Izidor și părintele adoptiv s-au aflat față în față, în emisiunea moderată de Măruță.

Povestea tânărului a cutremurat o țară întreagă. Izidor a fost abandonat după ce părinții săi biologici au observat handicapul de la un piciorul acestuia. Viața pe care a dus-o la orfelinat este descris de Izidor ca fiind un adevărat iad.

După 11 ani de chin, Izidor a auzit că familii americane doresc să înfieze copii și astfel a început să spere că durerea sa va lua sfârșit. În cele din urmă, Izidor a fost înfiat de o familie din America.
În prezent tânărul luptă pentru copiii care se află în orfelinatele din România, încercând să-i ajute pentru ca aceștia să nu treacă prin ororile pe care le-a trăit el însuși.

Sursa video: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.