Șeful ITPF Sighetu Marmației, Liviu Bute, în vizită la Satu Mare

frontiera1

Liviu Bute

Azi, 11 martie, de la ora 09.00 a avut loc şedinţa Grupului de Lucru pentru contracararea contrabandei cu ţigarete şi a evaziunii fiscale. Întâlnirea a fost condusă de prefectul Eugeniu Avram şi de inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Liviu Bute.

În cadrul ședinței, Bute a prezentat un raport de muncă instituţional între ITPF Sighetu Marmaţiei, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și membrii Grupului de Lucru pentru contracararea contrabandei cu ţigarete şi a eviziunii fiscale.

În urma prezentării acestui raport, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, s-a declarat multumit de colaborarea dintre instituţii şi a subliniat faptul că va sprijini în continuare activitatea acestora, solicitând vigilenţă maximă mai ales în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, o intensificare a acţiunilor specifice și, totodată, colaborare interinstituţională permanentă pentru eficientizarea combaterii contrabandei cu ţigarete şi a eviziunii fiscale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.