Conferință comună a ONG-urilor sătmărene pe tema mecanismului 2%

stea1

stea2

stea3

La inițiativa Asociației „Stea”, mai multe ONG-uri sătmărene au susținut azi, 11 martie, o conferință de presă pe tema promovării mecanismului 2% pentru susținerea domeniului social. Alături de reprezentanții ONG-urilor la conferința de presă a participat și primarul Dorel Coica.

Conferința a avut ca scop informarea sătmărenilor privind modul de direcționare a 2% din impozitul pe venit aferent anului 2014 precum și prezentarea acțiunilor și programelor realizate de către organizațiile non-profit active în domeniul social, către care contribuabilii pot direcționa procentul de 2%, contribuind la dezvoltarea comunității noastre.

„Procentul de 2% din impozitul pe venit poate fi direcționat în mod inteligent către ONG-urile care au nevoie de susținerea dumneavoastră, deoarece aceste asociații lucrează pentru comunitate”, a declarat directorul Asociației „Stea” Satu Mare, Cristina Bala.

În luarea de cuvânt primarul Dorel Coica a lăudat inițiativa Asociației „Stea” și a asigurat reprezentanții ONG-urilor de toată susținerea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.