Un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard

masina

Un tânăr de 26 de ani este cercetat de polițiști după ce a urcat băut la volan și a intrat cu mașina în poarta și gardul unui imobil din localitatea Botiz. Accidentul a avut loc luni, 9 martie. Din fericire nu au fost victime.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a urcat băut la volan, iar la intersecția străzilor Oșvareu și Șiru Mare, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de poarta și gardul unei case.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care, a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.