Tudor Gabriel, sătmăreanul care face show la „Hell’s Kitchen”

 

tudor

Sătmăreanul Tudor Gabriel Daniel este unul dintre cei 20 de concurenți al celui de-al doilea sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Competiția a debutat luni, 9 martie, și este difuzat de postul de televiziune Antena1.

Tudor a ajuns la „Hell’s Kitchen” într-un moment critic al vieții sale. Sătmăreanul nostru are 36 de ani și în prezent este șomer.

A plecat din țară la vârsta de 18 ani, iar până acum a schimbat multe joburi, a pus pe picioare mai multe afaceri, dar a pierdut foarte multe din cauza unui hobby costisitor … jocurile de noroc.

Pentru prima oară a lucrat într-o bucătărie din capitala Austriei, Viena, unde a început ca spălător de vase. Apoi, a muncit în Germania, Austria, Franța și Belgia.

Marea sa pasiune, jocurile de noroc, i-au adus și două divorțuri. Sătmăreanul nostru este încrezător în șansele sale și spune că participarea la această emisiune este o nouă șansă pentru el și familia lui, pe care vrea să o recâștige. Tudor este taăl unui băiețel de 3 anișori.

Tudor Gabriel se declară un pasionat al artei culinare și spune că gătește cu mare plăcere gulaș de cartofi unguresc, sote de ficat de porc și supă cremă de usturoi.

Un Comentariu la "Tudor Gabriel, sătmăreanul care face show la „Hell’s Kitchen”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.